top of page

Tjänster

Parterapi

Parterapi erbjuder en möjlighet att få ventilera sårade känslor och ilska i en kontrollerad och säker omgivning. Förhållanden kan "köra fast", och destruktiva mönster upprepas om och om igen. Insikter som nås genom relationsterapi kan hjälpa par att ta sig ur dessa mönster och skapa nya mer positiva sätt att relatera till varandra.

Jag erbjuder även stöd till par som redan har bestämt sig för att bryta upp och som kommer till terapin för ett tryggare avslut. 

Individuell relationsterapi

Många väljer att komma till relationsterapi utan sin partner. Individuell relationsterapi söks oftast av dem som är osäkra på om de vill fortsätta med sin relation eller vill ha hjälp att komma över en avslutad relation. Det kan även hjälpa dem som bättre vill förstå orsaker till avsaknad av långvariga relationer. Individuell relationsterapi kan hjälpa dig att förstå hur du relaterar till andra och varför du dras till vissa typer av partners.

Familjeterapi

Problem i relationer uppstår även mellan övriga familjemedlemmar såsom mellan barn och föräldrar/ styvföräldrar. Familjeterapi kan hjälpa till att lösa återkommande konflikter genom att stödja de olika familjemedlemmarnas väg till att hitta mer konstruktiva sätt att relatera till varandra. Genom att öka förståelsen kan bättre kommunikation och därmed en lugnare och mer harmonisk familjemiljö skapas. Jag erbjuder familjeterapi för föräldrar och barn över 13 år.

(Om det förekommer pågående våld eller en aktivt missbruksproblematik inom förhållandet är det oftast inte lämpligt att utöva parterapi och jag förbehåller mig rätten att avsluta processen och referera parterna vidare till lämplig instans skulle detta uppdagas.) 

Handledning

Jag erbjuder även handledning för terapeuter i EFT.

bottom of page